maanantai 10. syyskuuta 2012

Ruusuinen rippikakku

Perinteinen marsipaanikakku vaaleanpunaisilla ruusuilla. Spritsaussuklaana käytän aina Pandan suklaata - toimii!


ONNEA RIPILLE PÄÄSYSTÄ =)

5 kommenttia:

  1. Kiva päästä taas seuraamaan uutta blogiasi! :)

    VastaaPoista
  2. Muuttoa olen minäkin tosissani suunnitellut, kuinka siirtyminen tapahtui, kun on tuo palikka vie bloggeriin, lähteekö kirjoitus kerrallaan, vai mitä tapahtuu?

    VastaaPoista
  3. Heleen, se siirtää kaikki kirjoituksesi, mutta ei julkaise niitä. Eli voit sitten itse valita ne jotka haluat uudessa blogissa julkaista. Itse olen julkaissut vasta pienen osan, mutta on edelleen työn alla. Kuvat täytyy tietenkin ladata ja liittää uudelleen jokaiseen postaukseen =( Suosittelen vaihtoa tänne. Kaikki on tähän asti sujunut paljon paremmin mitä entisessä!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos tiedosta, kunhan aikaa liikenee, ryhdyn toimeen. Eli ne kirjoitukset jää sinne jonnekin tiedostoon ja siitä sitten jatketaan :). Olen nyt niin kysymyksiä täynnä, mutta pystyykö ne laittamaan menneeseen aikamuotoon, eli tavallaan identtiseksi vanhan blogin kanssa?

    VastaaPoista